Serviciul de video on demand, HBO Go, va fi disponibil pentru clienții UPC România!

1
126

Din câte știți, aplicația de media streaming HBO Go și-a făcut apariția acum 2 ani, mai precis pe 2 mai 2011, zi în care aceasta a fost lansată pentru sistemele de operare Android și iOS. Acest serviciu permite utilizatorilor să vizualizeze o colecție întreagă de conținuturi marca HBO, care la acea vreme cuprindea peste 1400 de episoade, documentare și filme.

ScreenShot013

La aproximativ un an de la disponibilitatea pentru telefoanele și tabletele cu Android și iOS, HBO Go a fost lansat și pentru clienții Romtelecom Dolce și Dolce Interactiv cu abonamente MAXPAK. Serviciul de streaming, cunoscut și sub numele de video-on-demand (VOD) este disponibil prin internet oricând și oriunde, de pe orice device (smartphone, tabletă, laptop). Desigur, prima condiție impusă pentru utilizarea acestui serviciu, era ca utilizatorii să fie abonați Romtelecom pe platforma de satelit și IPTV.

HBO Go este un serviciu ce folosește o tehnologie care adaptează calitatea imaginii în funcție de viteza conexiunii la internet, lățimea de bandă minimă fiind de 0.5 Mb/s, iar cea recomandată de 2 Mb/s. Printre operatorii care distribuie acest serviciu în acest moment, se numără: INES, INTERSAT, NextGenComunications, PAN ELECTRO, Romtelecom și TV SAT 2002.

Începând de mâine, la această listă de 6 operatori, se va alătura și UPC România. Așa cum s-a întâmplat și în cazul abonaților Romtelecom, probabil serviciul HBO Go va fi disponibil gratuit pentru primele 2 luni, perioadă după care se va percepe o taxă lunară.