Serviciul de streaming 4K pregătit de Amazon va fi disponibil începând cu luna octombrie

0
126

Deși pe piață, numărul de televizoare 4K Ultra HD este în continuă creștere, eventualii posesori ai unui astfel de dispozitiv se vor confrunta cu o problemă destul de mare, și anume lipsa de conținut video 4K. Cu toate acestea, unele companii cum este și Amazon au lucrat temeinic la aducerea unui serviciu de video streaming 4K pe piață.

sony_upscale

Aflăm că serviciul de video streaming 4K va fi disponibil începând din luna octombrie a acestui an prin intermediul Amazon Instant Video. Totodată, ni se aduce la cunoștiință faptul că primul partener Amazon va fi Samsung, producător ce va include serviciul Amazon 4K pe toate televizoarele 4K lansate pe piață.

Oată lansat pe piață, serviciul pregătit de Amazon va avea nevoie de o viteză la internet destul de mare, lucru necesar pentru streaming-ul fișierelor 4K. Pe lângă noul serviciu de streaming 4K, pe piață, și alți producători s-au gândit la soluții, un astfel de exemplu fiind cei de la Sony care au decis să vină cu o serie de titluri ale unor filme celebre în format 4K.

via: theverge.com