Satechi Smart TV Box; un nou top-box cu Android ce aduce multe funcții utile

0
61

În ultimul timp din ce în ce mai multe persoane apelează la o soluție top-box pentru a se bucura pe deplin de televizorul deținut. Un nou astfel de top-box și-a făcut apariția de curând pe piață. Este vorba despre Satechi Smart TV Box, dispozitiv ce vine cu sistemul de operare Android, și aduce multe funcții utile.

satachi-tv-box-with-tv

Satechi Smart TV Box dispune de un procesor quad-core de 1.8 GHz, 2 GB RAM, 8 GB de stocare, 2 porturi USB și un slot pentru carduri SD. De asemenea, mai avem la dispoziție și conexiune Wifi 802.11N, un port Ethernet și un port HDMI. Unul dintre punctele forte ale acestui top-box îl reprezintă sistemul de operare Android 4.2, ce vă oferă acces la toate jocurile și aplicațiile de pe Google Play Store.

Dacă mai adăugăm o tastatură și un mouse prin bluetooth, atunci vom avea dispozitivul ideal top-box. Satechi Smart TV Box are un preț de pornire de 119$, dar din câte se pare, acesta se vinde chiar și cu 110$. Îl puteți vedea în acțiune în videoclipul de mai sus, și desigur așteptăm opiniile voastre cu privire la acest device.

satachi-tv-box-with-remote

 

Via: Technobuffalo