Samsung promite lansarea de televizoare cu Tizen OS; SDK-ul în versiunea beta va fi disponibil începând din luna iulie

0
415

Din câte se pare, compania coreeană Samsung se pregătește temeinic pentru lansarea pe piață de noi produse bazate pe sistemul de operare Tizen OS, mai precis televizoare Smart. Compania a anunțat de curând faptul că un kit software de dezvoltare pentru televizoarele Smart ce vor rula acest OS va fi pus la dispoziția dezvoltatorilor luna viitoare.

samsungsmarttv2013-4l

După cum bine știm, primele produse lansate pe piață în acest an care au venit la pachet cu sistemul de operare Tizen OS au fost ceasurile inteligente Gear 2 și Gear 2 Neo. Odată cu lansarea acestui SDK Tizen TV, dezvoltatorii vor avea ocazia să se familiarizeze cu funcțiile software oferite și cu funcția de interacțiune Smart care permite gesturi, comenzi vocale și opțiuni multi-screen.

Potrivit Samsung, acest SDK în versiune beta va putea fi descărcat începând din luna iulie de pe platforma samsungdforum.com. Cu toate acestea, pentru moment nu se cunosc detalii despre momentul în care primele televizoare Samsung cu sistemul de operare Tizen OS vor ajunge pe piață.

via: thenextweb.com