Samsung oferă 12 luni meciuri gratuite din Bundesliga cu televizoarele sale QLED

0
1356

Pentru că Bundesliga a fost primul mare campionat care s-a repornit după perioada de izolare şi carantină, au început să apară diferite promoţii care oferă acces la competiţie fanilor. Samsung spre exemplu oferă 12 luni de meciuri gratuite în Bundesliga cu televizoarele sale QLED din 2020.

De o săptămână au început meciurile din Bundesliga şi chiar şi fără public, începem să ne apropiem de o normalitate sportivă. Se înscrie, meciurile sunt spectaculoase şi parcă ne-a mai revenit inima la loc. Samsung a realizat o colaborare cu Sky Ticket şi oferă cumpărătorilor de televizoare QLED şi fanilor fotbalului până la 12 luni de acces la Samsung Collection şi meciuri din Bundesliga, care se pot viziona prin streaming, complet gratuit de acasă.

Orice televizor Samsung QLED cu cod german are la pachet şi un cod de activare pe 12 luni pentru acces la Samsung Collection. În funcţie de model primeşti 6 sau 12 luni de acces Sky Ticket, dacă eşti client nou. Oferta ţine până la final de an şi este valabilă şi retroactiv, pentru orice televizor cumpărat de la 1 martie 2020 încoace. Pe lângă Bundesliga, Samsung Collection oferă un ghid electronic şi un program săptămânal Sportworld Preview.

Oferta Samsung ar valora în jur de 680 de euro. Sportworld include şi emisiunea Oliver Kahn’s Top 3. Samsung a lansat de la începutul anului o serie de televizoare QLED 4K şi 8K, iar cele mai noi modele 4K au ajuns şi în România în această lună.