Samsung îţi oferă şansa să trăieşti experienta Curved UHD în Arena Pasiunilor – Samsung Road Show

0
74

Samsung îşi aduce cele mai impresionante produse, televizoarele sale UHD curbate la îndemâna fanilor prin intermediul Arenei Pasiunilor – Samsung Road Show. Aceasta demonstraţie are loc în cadrul complexului comercial Băneasa Shopping City, în incinta.

Curved UHD

În perioada 15 mai – 1 iunie pasionaţii de filme şi sport vor putea testa experienta vizuală a acestor televizoare. Acum că se apropie Cupa Mondială, sunt sigur că vreţi să aflaţi cum se vede un meci pe un astfel de mega ecran. Există două secţiuni aici: “Pasiunea mea este filmul”, desfăşurată până pe 21 mai şi “Pasiunea mea este sportul”, derulată între 22 mai şi 1 iunie.

Experienţa de vizionare este mult mai intensă, datorită câmpului de vizualizare lărgit oferit de curbura televizorului. Astfel, se creează un efect de panoramare şi se păstrează distanţa egală de la ochi la orice punct al ecranului. Ecranul curbat este optimizat pentru experienţe naturale iar prin funcţia Pur Color se intensifică culorile redate, iar funcţia Auto Depth Enhancer va ajusta automat contrastul şi rezolutia de 4 ori mai mare faţă de cea Full HD.