Samsung Display oferă panouri LCD de 48 inch la prețuri cu până la 30$ mai mici decât cele oferite de către producătorii taiwanezi

0
311

Din câte se pare, compania Samsung Display încearcă să aducă pe piață o serie de noi panouri LCD TV de 48 inch, panouri ce sunt oferite la prețuri cu până la 30$ mai mici față de alte modele de producție taiwaneză de 50 inch. Aceste informații au sosit de curând prin intermediul unor surse bine informate din industrie.

Samsung-LED7000_Frt580

Astfel, Samsung încearcă să strângă nivelul competiției existente pe piață împotriva producătorilor taiwanezi în categoria de produse de 50 inch sau mai mici, o categorie de panouri ce are parte de o cerere foarte mare pe piața din China. Potrivit acelorași surse, competiția din punct de vedere a prețului a crescut de mult, iar producătorii încearcă să vină cu soluții low-cost pe piață.

În timp ce producătorii taiwanezi de panouri LCD TV cu mărimi cuprinse între 39-50 inch au avut parte de un soi de strategie de diferențiere a produselor în perioada 2013-2014, aceaste noi panouri LCD de 48 inch produse de către Samsung ar putea afecta livrările realizate de către companiile taiwaneze.

via: Digitimes