Samsung anunţa disponibilitatea pe piaţa europeană a televizoarelor şi tabletelor de la CES 2014

0
90

Nici nu au trecut bine 2 săptămâni de la încheierea CES 2014 şi deja produsele Samsung care au debutat în Las Vegas sunt disponibile la nivel european. Vă reamintesc că la CES Samsung a lansat Galaxy Camera 2, televizoarele curbate UHD şi tabletele din seria Galaxy NotePro şi TabPro.

105 inch CURVED UHD TV_500x434

E vorba aici despre cel mai mare televizor UHD de 110 inch, cel mai mare televizor curbat de 105 inch si alte 6 modele de televizoare curbate, toate prezentate la CES şi ajunse în magazinele europene. Designul curbat aduce un echilibru între o vizualizare excelentă de la distanţă şi unghiuri îmbunătăţite de vizualizare.

Modelele U8500 au parte de tehnologia PurColour, care reproduce culorile exact cum au dorit cineaştii şi afişează şi umbre mai detaliate. Televizoarele curbate Samsung sunt disponibile în Europa în versiuni de 105 inch, 78 inch, 65 inch si 55 inch. În această primăvară Samsung va lansa un UHD Video Pack, care va include o serie de conţinuturi UHD, printre care şi filme de la FOX şi Paramount pe un HDD de 1 TB.

Via Mobilissimo