Samsung a produs un televizor 4K special pentru terase: The Terrace

0
1983

Ştiţi acel moment când sunteţi cu prietenii la terasă să vedeţi un meci, dar televizorul nu face faţă din cauza soarelui şi a felului în care reflectă lumina? Samsung a rezolvat problema cu un TV gândit special pentru terase şi denumit ca atare, The Terrace. Acesta este un model 4K QLED, care vine la pachet cu un soundbar.

Acest smart TV este gândit pentru a consuma conţinuturi la exteriorul casei. E gândit la fix pentru sezonul de vară care începe în curând şi va sosi pentru început în Germania, Australia şi Noua Zeelandă. Samsung Terrace 4K QLED TV vine în variante de 55 inch, 65 inch şi 75 inch şi e perfect pentru terasă, curtea interioară sau pentru locaţiile în aer liber. Pe lângă faptul că nu are probleme cu contrastul la soare, poate rezista şi la câteva stropiri cu apă, dar şi la praf, având certificare IP55.

Atinge o luminozitate de 2000 de nits şi e atât de luminos încât să afişeze perfect meciurile pe o zi toridă. Are şi un strat special anti reflectiv pe panoul ecranului, pentru a scăpa de glare. Samsung a lansat şi The Terrace Soundbar, pentru cei care vor un boost de acustică. Se poate monta aproape de TV sau direct la TV şi e la rândul său protejat de stropiri. Televizorul are funcţii ca Samsung TV Plus, Samsung Health, servicii de streaming şi multipli asistenţi virtuali: Bixby, Google Assistant şi Amazon Alexa.

Preţul de pornire este de 3455 dolari pentru modelul de 55 inch. Cel de 65 inch este 4999 USD, iar cel 75 inch 6499 dolari. Păcat că nu avem campionat european sau Olimpiadă anul ăsta pentru a pune la treabă un TV de gen.