Samsung a adus în Europa noile sale televizoare QLED generaţia 2020 + alte modele noi

0
412

Samsung a prezentat luna trecută la CES 2020 cele mai noi televizoare 8K ale sale, dar şi ineditul model Sero, gândit pentru a consuma conţinut pe verticală, iar acum noutăţile ajung şi în Europa. Samsung Electronics a dezvăluit noile produse la Forumul Samsung, desfăşurat la Centrul de Conferinţe Mediteranean din Valletta, Malta. Aflaţi ce s-a lansat acolo mai jos.

Printre noutăţi se numără vârful de gamă Samsung QLED 8K (Q950TS), care marchează extinderea gamei QLED 8K, ajunsă la a treia generaţie. Au debutat şi noi modele QLED 4K, cu tehnologie microLED, dar şi noi dispozitive audio. Vedeta este Samsung Q950TS QLED 8K 2020, un televizor 8K cu design spectaculos şi imersiv. Are funcţionalitate AI, care ajută la gestionarea imaginii şi sunetului, pentru o acurateţe aproape de perfecţiune. Acest model va sosi în Europa în variante de 165 cm, 190 cm şi 216 cm.

Ecranul este integrat în ambientul încăperii, printr-o imagine edge to edge afişată de panoul Infinity. Raportul dintre ecran şi corp este de 99%. Q950 impresionează şi prin profilul subţire de 15 mm pe toată suprafaţa şi cele 6 difuzoare încorporate.

Samsung a mai prezentat şi seriile de televizoare Q900TS şi Q800T, tot din gama de modele QLED 8K. Diagonalele sunt de 150 cm şi se apropie chiar de 250 de cm în gama high end. În anul 2020 avem şi o serie QLED 4K puternică, prin modelele Q60T, Q70T, Q80T şi Q95T, care ajung de la 109 cm la 215 cm. Funcţiile AI includ AI Quantum Dot, care îmbina procesorul de conţinut 8K de la Samsung cu platforma Tizen. Poate îmbunătăţi orice conţinut, indiferent de sursă sau rezoluţia curentă.

Avem şi amplificator activ de voce, sincronizarea sunetului cu Imaginea (Object Tracking Sound+), dar şi Q-Symphony, o funcţie în premieră. Aceasta menţine difuzoarele superioare şi laterale active atunci când ataşaţi un soundbar din seria Samsung Q. Samsung a prezentat în Europa şi soundbar-uri noi: seria Q 2020 include Q800T, Q70T şi Q60T, cu tehnologii ca Samsung Acoustic Beam, Dolby Atmos şi DTS-X. Televizoarele Lifestyle au început între timp să ajungă şi în România, cu modele ca The Sero, care se roteşte pe orizontală şi verticală, The Serif, care e destinat iubitorilor de design interior sofisticat.

El vine în variante de 43, 49 şi 55 inch în nuanţele Cloud White şi Cotton Blue. Gama e completată de The Frame, cu noi modele de 32 şi 75 inch şi cu sugestii de opere de artă de afişat pe ecran.