Romtelecom își extinde rețeaua de cablu prin intermediul platformei Cisco Videoscape

0
120

De curând, unul dintre cei mai mari operatori de cablu din România, și anume Romtelecom, a anunțat extinderea rețelei de cablu prin intermediul Cisco Videoscape. Aflăm că aceasta din urmă este o platformă de cablu ce oferă o experiență impresionantă, personalizată și sincronizată pentru abonații la serviciile de cablu prin intermediul distribuitorilor de servicii.

52d8eb408bc3a

Ciprian State, manager al departamentului de dezvoltare TV, Romtelecom și Cosmote România, a declarat: “Odată cu lansarea acestei platforme de cablu vom putea să oferim servicii și în acele locații unde până în acest moment nu se putea ajunge. Cu Videoscape putem face asta cu un impact foarte mic asupra cheltuielior, dar cu o mare abilitate de a oferi aceeași calitate a experienței de livrare a pachetului de servicii.”

Vice-președintele Service Provider Video, Europa, Estul Mijlociu, Africa și Rusia din cadrul companiei Ciscoa a adăugat: “Fiind un parteneriat de durată, suntem încântați să lucrăm cu Romtelecom la o astfel de inițiativă ce are potențialul de a crește afacerea pe piața din România substanțial. Sperăm să lucrăm și în viitor împreună.”