Rhapsody şi Napster primesc suport Chromecast

0
165

Două noi servicii de streaming muzical au primit în această săptămână suport Chromecast: Rhapsody şi Napster. Astfel, de îndată ce veţi conecta dongle-ul Chromecast la televizorul vostru via HDMI veţi putea porni aplicaţia Napster sau Rhapsody pe terminalul Android pentru a face streaming către TV.

Rhapsody_and_Napster_Add_Chromecast_Support__Available_Today_on_Android___Droid_Life

Rhapsody şi Napster sunt deţinute de aceeaşi companie şi taxează utilizatorul cu 10 dolari pe lună pentru a asculta muzica după pofta inimii. Abonaţii la aceste servicii pot descărca melodiile pe terminalele lor pentru a le asculta şi fără streaming Internet. Ce veţi observa diferit acum e că de această dată veţi vedea un icon nou Cast în aplicaţiile voastre de pe telefonul Android.

Apăsaţi pe Cast pentru a trimite streamul de muzică spre televizor via Chromecast. Şi rivalul Pandora oferă deja suport pentru Chromecast, dar şi rivalul Rhapsody numit Rdio. 32 de milioane de melodii sunt disponibile prin Rhapsody, care apropo a cumpărat Napster în 2011. Puteţi descărca Napster de aici şi Rhapsody de aici.

Via Droid Life