Recomandare: Star-Crossed, un nou serial destinat iubitorilor genului sci-fi

0
391

Ne-am hotărât ca începând de astăzi să vă oferim o serie de recomandări de filme și seriale pentru toți iubitorii acestor tipuri de conținuturi video. Recomandările vor face parte din diferite genuri, iar un prim serial pe care vi-l prezentăm astăzi este Star-Crossed, serial ce tocmai și-a făcut debutul pe data de 17 februarie pe canalul american CW TV. Star-Crossed este destinat atât iubitorilor genului romance, cât și iubitorilor genului sci-fi.

starcrossed01

Plot-ul acestui serial are legătură cu o invazie extraterestră ce nu a decurs așa cum se aștepta. Nava cu pricina a reușit să se prăbușească, iar marea majoritate dintre ființele superioare găsite au fost lichidate. Cu toate acestea, unii au supraviețuit, după care au fost preluați de către guvern și trimiși într-o locație sigură. La 10 ani după aceste evenimente, atrienii (extratereștrii), mai precis câțiva dintre aceștia se integrează în comunitate prin înscrierea la un liceu local.

MV5BMTQxNTA2ODk3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQzMjg1OQ@@._V1_SX640_SY720_

Povestea urmărește în special relația de dragoste dintre Roman (un adolescent atrian) și Emery, o adolescentă care pe vremea când era doar o fețită (6 ani) a reușit să îl ascundă pe Roman de armata care încerca să îi dea de urmă imediat după invazia extraterestră. Serialul este unul destul de captivant, iar personal, după ce am văzut primele două episoade ce au fost difuzate până în acest moment, pot spune că sunt de-a dreptul curios despre cum vor evolua lucrurile. Cum vi se pare acest serial și desigur noua rubrică introdusă?

http://www.youtube.com/watch?v=2DJ0kqEKIvc