Realme prezintă primul său Smart TV, Realme TV; Vine cu panou LED, Android TV

0
851

Ramura celor de la Oppo Realme a lansat primul său smart TV în această săptămână, sub numele de Realme TV. Vine în variante de 80 cm (HD) sau 108 cm (FHD), cu panouri LED, Android TV la bord, difuzoare Dolby şi procesor quad core, plus HDR10. Preţul de pornire este foarte accesibil, doar 170 de dolari.

În mod inedit televizoarele noi împrumută funcţia Chroma Boost de la smartphone-uri, îmbunătăţind artificial luminozitatea, culorile, contrastul şi claritatea. Ca luminozitate ajung până la 40 de nits, iar unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade. Realme şi MediaTek au lucrat împreună la un procesor custom quad core aflat la interiorul acestor TV-uri. Vine cu 4 nuclee Cortex A53 şi Mali 470 MP3, alături, de 1 GB RAM şi 8 GB stocare.

Avem şi muchii foarte subţiri pentru ecran, de doar 8.7 mm grosime în varianta de 80 cm. Fiecare televizor aduce şi două seturi de difuzoare stereo, unul full range şi un tweeter. Ambele sunt amplasate simetric şi oferă o putere de 24W. Avem parte şi de tehnologie Dolby Audio. Realme a mai prezentat şi un soundbar de 100W, care nu are preţ încă.

Pe partea software, aceste Realme TV-uri aduc Android TV şi Google Assistant. Avem parte şi de YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney+ şi Play Store cu mii de aplicaţii. Telecomanda oferită la pachet are butoane dedicate pentru Netflix, YouTube, Amazon Prime şi Google Assistant. Televizoarele aduc şi integrare Chromecast. Pe partea de conectivitate avem 3 porturi HDMI, 2 USB-uri, un port Ethernet şi un port tuner. Există şi WiFi la 2.4 GHz, Bluetooth 5.0. Dacă modelul de 80 cm este 170 de dolari, cel de 108 cm ajunge la 289 USD.