RCS-RDS pregăteşte oferte cu tablete şi televizoare în pachetul de fidelizare pentru abonamente reînnoite

0
464

Colegii de la Mobilissimo.ro au în exclusivitate o listă cu oferte de fidelizare pentru clienţii ce aleg să îşi reînnoiască abonamentele. Se pare că aceşti clienţi vor primi televizoare LED sau tablete în aceste pachete.

d

Deocamdată televizoarele se oferă doar în oraşul Braşov, aparent, urmând să ajungă şi în alte oraşe. Oferta este una de tip retenţie, adică beneficiază de ea numai persoane care au terminat perioada contractuală şi doresc să o prelungească cu încă 24 de luni. Tabletele şi televizoarele LED vin la preţuri reduse cu această ocazie.

y

După cum se vede în tabelele asociate scăpării de informaţii, tabletele vor costa de la 350 de lei până la 850 lei. Televizoarele vor costa între 1100 de lei şi 1650 lei. Un angajat RCS-RDS afirma că vor fi oferite 4 modele de tablete, 2 tablete Allview, una cu WiFi şi cealaltă cu WiFi şi 3G şi 2 tablete Samsung Galaxy Tab, un model cu WiFi şi unul cu 3G.

Clienţii vor putea alege şi un televizor LED în loc de tableta, cu 2 modele de 81 cm şi un al treilea de 106 cm. Cum vă suna această ofertă?

Via Mobilissimo.ro