RCS & RDS ar putea pregăti propriul “PRO TV”; Miliardarul Zoltan Teszari cumpără 3.000 de metri pătraţi pentru o nouă televiziune

0
356

RCS & RDS, gigantul media/telecom condus de Zoltan Teszari vrea să activeze mai proeminent în zona de televiziune generalistă şi a început să facă primii paşi în această direcţie. Astfel, RCS & RDS ar fi început amenajarea unui spaţiu de 3.000 de metri pătraţi, montând deja cablurile de curent electric şi Internet.

RCS-Zoltan-Teszari

Aparent, proiectul Digi 24 nu a oferit rezultatele scontate şi cota de piaţă dorită, deşi este percepută ca o televiziune serioasă. Se lucrează astfel la o televiziune generalistă, o alternativă (binevenită) la Antena 1 sau PRO TV. Noua televiziune a lui Zoltan Teszari e în lucru în acest moment, spaţiul necesar fiind amenajat. Există şi zvonuri ce afirmă că RCS & RDS va prelua PRO TV, deşi ele au fost dezminţite.

Între timp a apărut în ultimele zile şi teoria că va fi cumpărat doar Acasă TV, care fusese tras pe linie moartă de ceva vreme. Zoltan Teszari a cumpărat deja de la CME radiourile şi ar mai putea face achiziţii de la această firmă, care îşi scoate la vânzare pe rând posturile. Mai este loc pe piaţă pentru o televiziune generalistă oare?

via reportervirtual.ro