PRO TV lansează pe 28 iulie o nouă emisiune de vara: “Trăieşte-ţi vara”, cu Cabral şi Laura Cosoi pe plaja din Mamaia

0
79

Deşi începe cam târziu o emisiune estivală de acest gen, PRO TV are aşteptări mari de la “Trăieşte-ţi vara”, un program ce îi va avea ca amfitrioni pe Laura Cosoi şi Cabral. Emisiunea va fi difuzată în direct de luni până vineri de la ora 17:30, de pe plaja din Mamaia.

cabralacasa-1380958267

Cei doi prezentatori vor avea invitaţi vedete din toate domeniile, care vor participa la diferite concursuri şi activităţi inedite. În plus, vedetele vor trebui să se cazeze la hoteluri de 1 sau 2 stele şi să supravieţuiască în condiţii inedite, precum cea de a avea doar 10 lei în buzunar. Reversul medaliei se aplică şi vor exista şi turişti norocoşi răsplătiţi cu cazare la hoteluri de 5 stele şi petreceri exclusiviste.

Laura-Cosoi-2

Vor exista şi întreceri nautice, probe de talent artistic şi o mulţime de surprize. Emisiunea va acoperi evenimentele de pe litoral, de la nord la sud, inclusiv petreceri în cluburi, festivaluri şi concerte. Toate acestea, plus prezentările de modă şi concursurile de frumuseţe vor fi relatate de reporterul special Bianca Lapuste. Cu ocazia emisiunii “Trăieşte-ţi vara” îl vom cunoaşte şi pe Florin Scripca, noul membru al juriului Master Chef, el participând la nouă emisiune de divertisment.

via Ştirile ProTV