Primul trailer pentru sezonul 4 din Urzeala Tronurilor a fost dezvăluit de către HBO

0
334

Probabil mulți dintre voi urmăresc serialul Game of Thrones, cunoscut sub numele de Urzeala Tronurilor în România. Primul trailer pentru cel de-al 4-lea sezon a fost dezvăluit astăzi de către cei de la HBO. De asemenea, se pare că cei de la HBO vor oferi și primul episod din serialul Girls pe platforma de socializare YouTube.

got

Deși acest prim trailer pentru sezonul 4 din Urzeala Tronurilor durează doar un 1 minut și 44 de secunde, ne putem face o idee în mare despre cum va arăta el. Acesta va debuta pe 6 aprilie iar până atunci, cei dornici au timp destul la dispozițe să revadă primele 3 sezoane, fie prin intermediul aplicației HBO Go pentru device-urile cu Android și iOS, fie prin intermediul unor dispozitive ca Roku sau Chromecast.

Pe lângă acest trailer dezvăluit astăzi, HBO a anunțat și faptul că primul episod din sezonul 3 din serialul Girls va fi disponibil pe YouTube astăzi începând de la ora 17:00. Cum vi se pare acest prim trailer pentru sezonul 4 din Game of Thrones? Așteptăm mai jos părerile voastre, și de asemenea ne puteți spune și ce seriale mai urmăriți!

Via: IntoMobile