Polaroid pregăteşte un Smart TV care vine cu player Roku integrat

0
110

Polaroid se pregăteşte să lanseze două noi Smart TV-uri bazate pe tehnologie LED, care vor veni la pachet cu o ofertă interesantă. Unul va avea player Roku integrat, iar celălalt va fi un model Ultra HD. Iată cum va arăta un astfel de televizor:

010214 Polaroid TV

O astfel de integrare va deveni comună pentru televizoarele din 2014, se pare. Există deja smart TV-uri care vin cu aplicaţii precum Netflix sau Hulu,  dar publicul considera interfaţa acestor servicii lentă şi incomodă. Astfel, utilizatorul prefera să conecteze un Smart TV la un stream box precum Roku. Această companie a demonstrat că un gadget mic ca un stick USB e de ajuns pentru un device de streaming.

Incorporarea unei astfel de dotări într-un televizor pare a fi un pas logic şi probabil că în curând vom vedea şi televizoare cu Chromecast integrat, dacă Google o permite. Polaroid se va afla la CES 2014 începând de săptămâna viitoare, pentru a prezenta modelul de 50 de inch 50GSR7100, un Smart TV cu Roku la bord, 3 inputuri HDMI şi posibilitatea de control a lui Roku via aplicaţie pe mobil.

Modelul 4K de la Polaroid va fi oferit în versiuni de 32 până la 69 de inch, cu preţuri în jurul a 1000 de dolari.

Via CEDMagazine