Piața de terminale cu display-uri 4K va genera venituri de aproximativ 371 miliarde de dolari până în 2020

0
380

Potrivit unui raport realizat de către compania de research Markets and Markets se pare că piața de terminale cu display-uri 4K, printre care se numără proiectoare, televizoare smart, tablete, smartphone-uri, camere digitale și monitoare va genera venituri de aproximativ 371 miliarde de dolari până în anul 2020.

VIZIO EXPANDED HDTV COLLECTION

Totodată aflăm și care vor fi  principalele companii producătoare de soluții 4K. Printre acestea se vor număra companiile: AU Optronics Corp, EIZO Corporation, Sony, LG Electronics, Panasonic, Sharp și Samsung Electronics. Trecând la tehnologia din spatele unui astfel de panou 4K Ultra HD, aflați că acesta oferă după cum spune și denumirea sa o rezoluție de 4 ori mai mare față de televizoarele Full HD de pe piață.

Astfel, ni se pune la dispoziție o imagine cu rezoluție 4096 x 2160 pixeli ce va afișa chiar și cele mai mici detalii posibile. Această tehnologie va fi integrată atât pe piața de televizoare, tablete sau smartphone-uri, cât și în domeniul aeronauticii, învățământului, afacerilor și a marketing-ului.

via: busbyways.com