Peste 70 de producţii noi 4K oferite de NanoTech şi partenerii săi prin serviciu de streaming IPTV

0
61

NanoTech Entertainment a anunţat că 4K Studios, o filială a sa va colabora cu Footprint Media Holdings, care deţine numeroase producţii 4K. Ca urmare a parteneriatului UltraFlix, serviciul de streaming video de la NanoTech va include 70 de producţii noi 4K.

NanoTech_Entertainment

E vorba despre episoade de 15 minute din segmentul General Entertainment, adăugate unei colecţii deja impresionante de conţinuturi 4K. În plus, aceeaşi înţelegere aduce încă 80 de ore conţinut nativ Ultra HD de la Footprint Media Holdings pe canalul UltraFlix de-a lungul acestui an. Programele sunt filmate în 4K nativ şi oferă o viziune asupra unor locuri de pe glob, de la New York la New Delhi şi de la Africa la Spania.

Un produs esenţial de la NanoTech este Nuvola NP-1, o platformă hardware de streaming, care oferă suport pentru jocuri, social media şi altele via aplicaţii preinstalate. Acest device suporta HD, SD, 3D, 4K şi rulează Android, oferind şi acces la jocurile din Tegra Zone şi Play Store. Nuvola NP-1 este primul media player pentru consumatori care suporta 4K Ultra HD şi el costă 299 dolari.

Via Wall Street Journal