Oreo încheie un parteneriat cu Transformers, aşteptaţi-vă la promovare în film

0
105

Oreo e un brand respectat de biscuiţi în toată lumea şi cea mai nouă decizie de marketing a lor îi asociază cu brandul Transformers. După cum ştiţi luna viitoare iese al patrulea film Transformers din seria realizată de Michael Bay şi ne aşteptam la o campanie de promovare legată de Oreo.

OreoChina

Campania acoperă peste 35 de ţări şi include o reclamă TV regizata de Michael Bay. Oreo are şi product placement în acest film, iar alte elemente de promovare includ pachete de biscuiţi cu tematica Transformers şi probabil şi jucării la pachet. În Asia vor exista şi tipuri noi de cremă “prime berry”, o referire la Optimus Prime, cel mai puternic robot Autobot. În America Latină şi zone din Asia biscuiţii oreo vor avea imprimate elemente Transformers.

Oreo va integra şi faimoşii roboţi în aplicaţia sa “Twist, Lick and Dunk”, care a fost descărcată deja de peste 4 milioane de ori. Vor exista şi reclame speciale pentru YouTube cu biscuiţii şi roboţii, care vor rula în 15 ţări. Ce părere aveţi despre această promovare? O idee bună sau ridicolă?

Via adage.com