Orange România intenţionează să lanseze postul TV Orange Info

0
313

Orange a primit aprobarea CNA ieri pentru a lansa televiziunea Orange Info, care va difuza informaţii despre ofertele şi serviciile sale, dar şi o emisiune informativă. Ştirile vor fi produse de către Antena 1, se pare.

53ba519b9b6be

CNA a analizat în această săptămână solicitarea Orange România de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit pentru lansarea Orange Info. Televiziunea va fi una generalista, iar difuzarea va fi naţională. Scopul este de a comunica în mod personalizat cu clienţii Orange, punând accend pe serviciile TV. Orange Info va difuza şi informaţii diverse, din domenii precum cel cultural, social, sănătate, divertisment şi tehnologie.

Televiziunea va emite timp de 24 de ore pe zi şi va difuză programe din producţia proprie, în proporţie de 80%. 20% vor fi producţii ale altor televiziuni, iar grila de programe va include informare, programe educaţionale, culturale, divertisment, publicitate şi teleshopping. Bugetul alocat Orange Info este de 250.000 de euro, fără TVA, pe o perioadă de 3 ani.

Via Mobilissimo.ro