Orange anunţă debutului stickului Orange TV, care conectează televizorul la smartphone sau tabletă

0
491

Orange România a anunţat astăzi debutul la nivel local al stickului Orange TV. Acesta permite conectarea telefonului sau tabletei la televizor, pentru a urmări pe ecranul mare emisiuni, seriale sau filme, folosind terminalele mobile ca telecomandă.

stick orange

Reţineţi că stickul Orange TV va putea fi folosit atât de abonaţii Orange TV prin satelit, cât şi de clienţii care urmăresc Orante TV pe terminalele mobile. Ei vor putea accesa pe televizoarele lor conţinuturi din aplicaţia Orange TV Go, dar şi fotografii, melodii şi clipuri video personale, salvate pe telefon sau tableta. Acest gadget cântăreşte 31 de grame şi măsoară 13 mm în grosime.

100 de clienţi Orange au fost invitaţi să testeze stickul şi feedbackul lor va fi utilizat pentru verificări de ultimă oră, înainte de lansarea comercială. În plus, Orange pune la dispoziţie stickul pentru testare şi la standul sau de la MWC 2015. Aveţi nevoie de un telefon sau o tabletă cu Android sau iOS la bord şi un televizor cu port HDMI şi conexiune WiFi pentru a folosi acest accesoriu.