Oppo va lansa un televizor Realme TV în perioada următoare; Avem noi scăpări

0
573

În ultima vreme tot mai multe companii au intrat pe piaţa smart TV, de la Motorola şi Nokia la OnePlus şi Xiaomi. Acum şi Oppo le urmează exemplul printr-un model Realme TV, care tocmai a fost confirmat de o listare online.

Telecomanda sa apăruse în aprilie pe site-uri de certificări Bluetooth SIG şi se pare că produsul ar fi inaugurat în India. Tot în aprilie am aflat că televizoarele Realme TV vor sosi cu diagonală de 43 inch sau 55 inch, conform unei listări BIS. Realme este pentru Oppo cum este Redmi pentru Xiaomi: un brand externalizat şi care produce terminale mai ieftine, având şi o prezenţă mai mare în online. Aşteptăm modele cu panou QLED şi sunt şanse să vedem Android TV ca OS.

Vom avea modele 4K în această gamă, cu suport HDR, iar peste Android TV vom avea aplicată o interfaţă custom. Telecomanda vine cu funcţionalitate de joystick, butoane dedicate pentru Netflix şi Amazon Prime, dar şi suport Bluetooth 5.0. Personal cred că ne putem orienta după televizoarele OnePlus ca punct de reper, Oppo şi OnePlus fiind înrudite şi fiind sub aceeaşi umbrelă a firmei BBK. Vă reamintesc că televizoarele OnePlus au sosit toamna trecută, cu ecran QLED 4K, Android Tv şi soundbar integrat.

Aveau şi Dolby Atmos, Dolby Vision şi HDR10+, dar şi un total de 8 difuzoare integrate, cu 2 woofere în soundbar şi 2 tweetere.