Operatorul UPC România introduce canalul de filme de scurtă durată ShortsTV

1
55

De curând, operatorul de cablu UPC România a introdus în grila de programe HD un nou canal ce difuzează filme de scurtă durată, canal ce se numește ShortsTV. Acesta din urmă este original din America și este operat de către companiile Shorts International și Chellomedia. ShortsTV a fost lansat pe data de 26 noiembrie 2008 în Europa și doi ani mai târziu a ajuns și în America. Aflăm și faptul că acest canal tv este disponibil acum pentru peste 40 milioane de abonați la serviciile de cablu la nivel global.

shorttv

Alan Musa, președintele Shorts International, a declarat faptul că această disponibilitate pe piața din România reprezintă un motiv de entuziasm din partea întregii companii, care astfel reușește ca prin parteneriatul cu UPC din Europa să ajungă și pe piața din România. Acest canal tv este de asemenea disponibil și în alte 5 regiuni, printre care se numără Olanda, Belgia, Franța, Africa de Est și Turcia, urmând ca de anul viitor să fie disponibil în mai multe locații.

Printre programele difuzate de către ShortsTV se numără o varietate de filme ce au o durată cuprinsă între 30 și 60 minute, filme ce abordează diferite genuri ca și comedia sau animațiile. Cum vi se pare acest nou canal tv introdus în grila de programe UPC HD?