Operatorul UPC lansează o aplicație de streaming live TV pentru utilizatorii din Olanda

0
376

Deși mai toate companiile de cablu au dezvoltat o aplicație de streaming TV pentru android, până în acest moment operatorul UPC nu a putut oferi o astfel de soluție decentă. Dar se pare că lucrurile se vor schimba prin lansarea noii aplicații numite UPC Horizon TV, ce a fost lansată de curând pentru abonații din Olanda.

6a00d8341d4b5853ef017c324d3f27970b

De asemenea, aplicația este deja disponibilă pentru iPhone și iPad. Aceasta oferă utilizatorului posibilitatea de a viziona live peste 80 de canale TV. Pe lângă aceste funcții, aplicația permite vizionarea de trailere a programelor ce urmează a fi difuzate în continuare la TV. Printre operatorii din Olanda care dețin o astfel de aplicație de câțiva ani se numără KPN și Ziggo. Persoanele din Olanda se pot înscrie în programul beta de testare a aplicației UPC Horizon TV prin intermediul rețelei de socializare Google+.

Din câte se pare, distribuitorul de cablu UPC a început să fie activ atât în afară, cât și pe piața din România. Aceștia au lansat de curând HBO Go, un serviciu prin care utilizatorii  au la dispoziție toate serialele produse sub franciza HBO, cât și cele mai noi filme. Acestea însumează aproximativ 1500 ore de conținut media premium, printre ele numărându-se producții originale HBO, filme, documentare sau programe speciale.

Screenshot_2013-11-27-23-06-35-horz-510x453

Un alt serviciu lansat de către UPC pe piața din România, a fost aplicația UPC TV România, aplicație prin intermediul căreia abonații au posibilitatea de a înregistra conținut media difuzat la TV, oricând și oriunde. UPC TV România oferă funcții ca: accesarea ghidului TV, căutarea programului preferat sau controlul setului mediabox. Această aplicație este disponibilă în prezent pe Android și iOS.

Cu toate aceste servicii incluse pentru abonații din România, se simte lipsa unei astfel de aplicații similară cu cea lansată în Olanda, unde utilizatorii se pot bucura de streaming Live TV UPC direct pe smartphone și tabletă. Așteptăm cu nerăbdare aplicația UPC Horizon TV și la noi pe plan local cât mai curând.

Via: Androidworld