Operatorul UPC a câștigat peste 100 de mii de noi abonați în 2013

0
103

Potrivit unui raport recent, operatorul UPC a înregistrat în anul precedent un număr de peste 109.000 de abonați. Astfel, UPC devine un candidat important pentru titlul de  cel mai mare furnizor de servicii de internet, telefonie și televiziune din România.

upc

Datele cu privire la aceste statistici provit de la grupul american Liberty Global (LGI), care a dezvăluit faptul că operatorul UPC a crescut cu 6% la 1,842 milioane, iar numărul de clienți cu 1%, la 1,188 milioane de abonați. Severina Pascu, director general UPC România și Ungaria, a afirmat: “O creştere de 8% este un rezultat foarte bun şi în cadrul LGI, dar şi pentru o piaţă atât de competitivă precum România. Este rezultatul unei strategii bine executate”.

De asemenea, mai aflam și că în anul trecut, UPC a investit peste 30 milioane de dolari în expansiunea rețelei, adugând următoarea declarație: “În plus faţă de anii anteriori în 2013 am avut investiţii în zone unde acopeream gospodăriile doar cu servicii de TV. Am reuşit să investim în extinderea reţelei cu servicii de internet şi de telefonie pentru aproximativ 100.000 de gospodării”.

Via: ZF