Ofertă specială Orange în segmentul TV: 7 luni fără plată abonamentului la contracte Orange TV pe 2 ani

0
436

Orange România, lider de piaţă în segmentul de telefonie mobilă propune pe final de an o ofertă atractivă pentru clienţii serviciilor sale de televiziune. Orange oferă clientilor noi o perioadă de 7 luni de gratuitate de furnizare a serviciului TV în cazul contractelor semnate pe o perioadă de 2 ani.

antena orange tv

Orange este operatorul cel mai nou intrat pe piaţa de servicii de televiziune prin satelit (DTH) şi în mai puţin de 2 ani a reuşit să ajungă la 5% din numarul total de abonamente DTH. E vorba despre mai bine de 110.000 de contracte, iar Orange doreşte să crească în această zonă, după cum ne arată şi oferta sa. Abonamentele la Orange TV au preţuri cuprinse între 22 de lei şi 71 de lei pe lună, iar chiria lunară pentru decodor este de 11 lei.

Campania Orange se adresează în special propriei baze de abonaţi la serviciile de telefonie mobilă, sau clienţilor care au intenţia de a semna un contract de telefonie mobilă. Aceste două segmente au avantajul faptului că sunt scutite de plata taxelor de activare şi instalare, în valoare de 20 de euro fiecare.

via ZF.ro