O serie de filme ale studioului de producție Sony Pictures ajung pe web după ce compania este atacată de hackeri

0
84

După ce în cursul săptămânii trecute, rețeaua celor de la Sony Pictures era atacată de către un grup de hackeri numit #GOP, iată că astăzi o serie de filme ale acestui studio de înregistrări ajung pe web, cel mai probabil, ca urmare a faptului că Sony nu a decis să coopereze cu hackerii și să îndeplinească cererile acestora.

sony-gop

Potrivit unor informații, fișierele furate au o mărime estimativă de 11 terabiți, printre acestea regăsindu-se atât materiale video, cât și date referitoare la înregistrări financiare, email-uri, sau date ale pașapoartelor angajaților la următoarele filme ce vor fi produse. Printre titlurile ajunse astăzi pe web se numără: To Write Love On Her Arms (martie, 2015), Still Alice (ianuarie, 2015), Mr. Turner (19 decembrie, 2014), Annie (19 decembrie, 2014), respectiv Fury (17 octombrie, 2014), film a cărui recenzie o puteți regăsi chiar aici.

Din câte se pare, aceste filme sunt doar o primă parte dintr-un pachet pe care hackerii GOP promit să îl facă public în caz că Sony Picture nu dorește cooperarea. Rămâne de văzut cum vor proceda cei de la Sony Pictures pentru a opri acest grup de hackeri și cum vor retrage filmele de pe internet.

via: slashgear.com