NVIDIA Shield permite acum streaming de jocuri PC pe televizor la calitate Full HD

0
81

A trecut aproape o lună de când device-ul NVIDIA Shield a primit abilitatea de a permite streaming de jocuri Android pe un televizor la o rezoluție 1080p, prin intermediul Console Mode. Mai exact, acest lucru înseamnă cu putem rula orice joc android prin intermediul lui NVIDIA Shield, care se transformă într-un fel de gamepad, astfel putem controla jocul afișat pe televizor folosind această consolă portabilă.

SONY DSC

Acum, se pare că această opțiune a devenit posibilă și pentru jocurile de pe PC, mulțumită unui update care aduce și o experiență de streaming 720p îmbunătățită, și opțiunea Gamepad Mapper. Cu toatea acestea, tehnologia de streaming a jocurilor care este disponibilă pe Shield suportă oficial doar câteva jocuri, printre care se numără: Batman Arkaham Origins, Borderlands 2 și Assasin’s Creed IV Black Flag, acestea fiind doar numele mari, în total sunt suportate aproximativ 63 de jocuri.

Cu ajutorul funcției Gamepad Mapper, utilizatorii pot controla de acum jocurile cu ajutorul senzorului giroscop, nemaifiind nevoie de utilizarea butoanelor fizice. De asemenea, cei de la NVIDIA au creat un forum special unde se pot afla mai multe detalii despre această funcție Gamepad Mapper.

Via: Engadget