NVIDIA îşi anunţă noul Shield, de această dată o consolă Android TV cu preţ de 200 de dolari

0
402

În vreme ce mai toată lumea e cu ochii spre Barcelona, la MWC 2015, are loc o conferinţă foarte importantă pentru gamerii din toată lumea: GDC 2015. În cadrul acesteia Nvidia a anunţat noul său produs din gama Shield, dar de această dată nu e vorba de o tabletă, ci de o consolă ce se conectează la televizor.

shield-hero-image.0.0.0

Terminalul rulează Android TV, costă doar 200 de dolari şi a fost prezentat cu un design în stil set top box la GDC 2015. El combina experienta TV, cu cea a unui computer şi a unei console de jocuri. Gadgetul e capabil de streaming 4K şi de a rula conţinuturi 4K fără probleme, în tandem cu un televizor Ultra HD. La interior avem faimosul procesor Nvidia Tegra X1, cel mai puternic chipset mobil al firmei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noul Shield oferă 16 GB stocare, slot microSB, două porturi USB 3.0 şi vine şi cu control vocal, un joystick şi o telecomandă specială. Pe hârtie ni se promite o performanţă dublă faţă de un Xbox 360 şi există deja şi jocuri portate special pe această consola: Doom 3: BFG Edition, Borderlands The Presequel, The Talos Principle sua Metal Gear Solid Revengeance.

Nvidia Shield va avea propriul său magazin şi va rula chiar şi Crysis 3…

nvidia-gdc-shield-hold.0

nvidia-remote.0

via The Verge