Noul trailer Batman v Superman: Dawn of Justice e proiectat la Comic Con 2015: Wonder Woman îşi face o primă apariţie! (Video)

0
486

Comic Con-ul din acest an ne-a adus câteva trailere fantastice. După previewul pentru Star Wars VII văzut ieri, cei de la DC şi Warner au dat lovitura cu un nou trailer pentru Batman v Superman, dar şi Suicide Squad, unde putem să îl vedem pentru prima oară pe noul Joker. Hai să disecăm totuşi trailerul primului film în care îi vedem pe Superman şi Batman luptându-se.

batman v superman trailer

Încă de la începutul clipului vedem câteva secvenţe familiare, cu Superman salvând lumea şi fiind apoi hulit, drept extraterestru. Apoi aflăm că Ben Affleck (noul Batman) era pe străzile din Metropolis “în civil”, atunci când Superman se lupta cu Zodd şi distrugea totul în cale. Văzând distrugerea masivă a oraşului, Batman a decis să intervină, construind şi un costum nou şi robotizat.

În acest trailer o vedem pentru prima oară şi pe Wonder Woman, jucată de superbă Gal Gadot şi aparent având puterea de a genera un câmp de energie uriaş. Jesse Eisenberg apare ca enervantul şi ironicul Lex Luthor, în mod bizar cu plete şi nu cu chelie. Henry Cavill rămâne Superman, dar un Superman destul de rece şi de neclintit, care nu prea inspiră speranţă.

Vedem şi o secvenţă în care super eroul de pe Krypton trage cu privirea sa laser către Batman, care foloseşte un grappling hook pentru a scăpa. Se anunţa un festin cinematografic sub bagheta lui Zack Snyder, filmul debutând pe 25 martie în 2016.

via Ubergizmo