Noua televiziune generalistă Smart TV se va lansa în acest an, a primit licenţa de la CNA

0
147

O televiziune generalistă cu un nume ales destul de ciudat, Smart TV se va lansa în acest an, după ce a primit licenţa CNA. Televiziunea va emite în următoarele luni, iar proprietarul noului post este Florin Brabete, membru al Partidului Verde, pe care îl vedeţi mai jos.

brabete

Societatea FB Invest Solutions SRL din Bucureşti a solicitat licenţa audiovizuală pentru difuzarea pe satelit a postului Smart TV. Aprobarea a venit de la CNA în unanimitate, iar televiziunea urmează să fie generalista şi să difuzeze timp de 24 de ore zilnic. Ea va include 73.85% producţie proprie şi 26.15% producţii audiovizuale ale altor producători.

În grila se vor afla programe de informare în proporţie de 44.19%, programe educative, culturale, religioase în proporţie de 3.07% şi filme 27.56%. Divertismentul şi alte tipuri de programe vor reprezenta 7.88%, iar publicitatea şi teleshopping erau 17.30%. Smart TV e adresat studenţilor de la facultăţile de jurnalism şi adolescenţilor din ultimul an de liceu, fiind un formator al tinerilor studenţi.

Investiţia în lansarea postului este de circa 800.000 de euro.

via Gândul.info