Noua interfaţă Apple TV va surclasa total ceea ce oferă smart TV-urile în acest moment, conform unor surse

0
497

Apple a confirmat pentru data de 9 septembrie un eveniment special, care ar putea să ne aducă pe lângă noi modele iPhone şi un Apple TV de nouă generaţie. Noi surse apropiate de Apple au şi detalii despre acest produs TV.

13934-9081-AppleTV_iPad2_iPhone4S_Real-Racing_GAME-GEOS_PRINT-l

Ele afirmă şi că nouă interfaţa Apple TV depăşeşte total ceea ce oferă smart TV-urile în ziua de azi. Matthew Panzarino de la TechCrunch a declarat că şi hardware-ul va primi un upgrade, nu doar interfaţa. El numeşte noul gadget “primul produs real Apple TV”, de la compania din Cupertino, California. El consideră că prin includerea unui App Store în ecuaţie conţinuturile vor ajunge mai uşor direct la consumatori.

Astfel, Apple ar avea şi monedă de schimb în negocierile cu companiile media. După cum probabil ştiţi deja, un serviciu de streaming video cu abonament de la Apple a fost blocat din cauza neînţelegerilor legate de preţ. Noul box Apple TV avea un procesor Apple A8, cel de pe iPhone 6 şi aparent terminalul va fi unul conectat mereu la priză, deci bateria nu va fi o problemă.

Grafica PowerVR va garanta şi o experienţă de gaming deosebită, unii spun chiar la nivel de Playstation 3.

via apple insider