Noua aplicație Deezer va fi integrată începând de mâine în Google Chromecast

0
345

Astăzi, cei de la Deezer ne anunță prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că începând de mâine noua aplicație Deezer va fi integrată la un nivel avansat cu Google Chromecast. Deși Deezer oferă deja toate beneficiile streaming-ului audio, acesta fiind disponibil pe mai multe dispozitive, acum prin integrarea cu Chromecast se vor extinde interfețele pe care este disponibil.

CC_TV-EN

Totodată, ni se aduce la cunoștiință că 75% din utilizatorii Deezer preferă să asculte muzică pe un dispozitiv mobil, chiar și atunci când sunt acasă prin intermediul soluțiilor de andocare și HiFi. Această integrare Deezer cu Chromecast va oferi pasionaților de muzică o soluție de home entertainment fără fire, prin care dispozitivul mobil devine o telecomandă pentru televizor, iar catalogul de peste 30 milioane de melodii și experiența mobilă va fi disponibilă pe televizor.

De asemenea, se menționează și că prin această intgrare nu se vor pierde principalele funcții care facilitează descoperirea de muzică nouă, precum Flow sau Explore.