Noile televizoare inteligente Gazer ajung în România; Vedetă este modelul TV55-US2 de 55 inch

0
600

Avem un nume nou în peisajul local, în segmentul smart TV şi e vorba de Gazer. Aceasta este o firmă britanică, care a atacat piaţa locală cu un model flagship de 55 inch, TV55-U2. Aflaţi detalii despre companie şi produsele sale mai jos.

Trebuie spus şi că Gazer se ocupă şi cu sisteme de navigaţie, camere video auto, oglinzi inteligente şi sisteme radar pentru parcare. Televizoarele companiei ajung în România prin intermediul distribuitorului ELKO România. În ţara noastră se vor vinde modele cu diagonale între 32 şi 55 inch. Ele folosesc panouri IPS cu unghiuri de vizualizare largi.

Cel mai interesant model este Gazer TV55-US2, televizor cu diagonală de 55 inch şi rezoluţie 4K. Are Android 7.1 la bord, dar şi suport HDR şi un panou IPS True RGB. Interfaţa este intuitivă şi simplă, iar controlul televizorului se poate face direct de pe telefon prin aplicaţia Gazer TV pe iOS sau Android. E nevoie să conectăm telefonul la aceeaşi reţea WiFi ca şi televizorul pentru a permite acest control.

Avem şi opţiuni de control prin telecomandă, air mouse, mouse, control tactil de pe telefon şi altele. Gazer TV55-US2 are la interior un CPU quad core A53 64 bit, 2 GB RAM, 16 GB stocare şi suport USB pentru instalarea de aplicaţii APK direct de pe stick. Găsiţi şi suport WiFi, un conector RJ45 şi alte funcţii smart.

Televizorul se găseşte la Cel.ro la puţin peste 1900 de lei.