Noi televizoare Xiaomi la orizont: Redmi TV X50, X55 şi X65 gata de lansare

0
1443

Xiaomi continuă să lanseze televizoare noi, chiar şi în gama Redmi. E vorba despre noile modele Redmi TV X50, X55 şi X65, care se vor lansa alături de telefoanele Redmi 10X pe 26 mai. Imaginea pe care o vedeţi în acest articol a fost partajată de către managerul general Redmi, Lu Weibing pe reţeaua de socializare Weibo.

Aici vedem un teaser cu ecranele noilor televizoare, care vor avea diagonale de 50, 55 şi 65 inch. Postarea oficialului menţionează şi că e vorba despre smart TV-uri şi ne aşteptam la rezoluţii 4K pe panouri QLED sau OLED. Redmi este un brand asociat cu preţurile mai mici decât media pieţei, deci vom avea cu siguranţă şi modele mai accesibile. Xiaomi deja face performanţă cu seria Mi TV, de smart TV-uri accesiible, cel puţin în ţări ca India şi într-o bună parte din Asia.

De abia recent au început să intre şi în Europa. O sursă apropiată de Xiaomi face aluzie mai degrabă la panouri OLED decât QLED totuşi şi ni se promite un design edge to edge cu muchii extrem de înguste. Mă aştept să vedem Android TV la bord, difuzoare puternice, lucru pe care şi OnePlus a pus mare accent atunci când şi-a lansat televizoarele, plus funcţii smart. Mă gândesc la integrare cu Google Assistant, Amazon Alexa, Chromecast, asistenţi virtuali din China poate chiar şi Google Stadia.

În plus pe variantele high end pot apărea şi camere cu AI pentru apeluri video sau aplicaţii de fitness.