NCN, o noua televiziune aprobata de CNA si lansata la Cluj de jurnalistul Liviu Alexa

0
476

CNA a analizat în aceasta saptamâna o solicitare a societatii Pagina Ciudatului SRL, pentru acordarea unei licente de difuzare pentru o noua televiziune de stiri. Ea va fi lansata la Cluj, de catre jurnalistul Liviu Alexa (foto).

photo_3

Asociatii firmei mentionate mai sus sunt jurnalistii Liviu Alexa (99%) si Elza Almasi (1%). Aceasta va fi o televiziune de stiri locala, lansata la Cluj Napoca, iar ideea e ca nu exista un asemenea post la nivel local. În prima faza vor fi difuzate 6 ore de program direct si 18 ore de programe în reluare, anunta Liviu Alexa. În mod inevitabil un membru CNA a întrebat de la ce vine denumirea companiei “Pagina Ciudatului”.

Liviu Alexa a declarat ca vine de la prima sa rubrica de reportaje, despre care s-a spus ca autorul “scrie ciudat de bine”. Fondatorul NCN a anuntat ca echipa televiziunii va avea 15 persoane, iar Liviu Alexa are în spate experienta a numeroase proiecte în media, printre care si site-ul Ziarul de Cluj. Investitia în lansarea televiziunii este de 110.000 de euro, asigurata prin credite si finantare de la fondator.

În Cluj a mai existat o televiziune cu numele NCN, detinuta de catre NCN Studio TV SA, societate care detine acum Look Plus. CNA a aprobat acordarea licentei catre noul NCN.

via Mediafax.ro