Microsoft pregăteşte propriile seriale TV în cadrul programului Xbox Originals

0
346

Urmând modelul celor de la Netflix şi în curând şi Amazon, Microsoft pregăteşte propriile seriale pentru Xbox, în cadrul programului Xbox Originals. Acesta va debuta în iunie şi va oferi conţinuturi în exclusivitate pe Xbox 360, Xbox One şi alte device-uri Microsoft.

170511407-798x310

Compania a prezentat primul astfel de proiect, un serial bazat pe shooterul Halo la E3 anul trecut. Apoi a urmat un documentar despre jocurile Atari aruncate la o groapă de gunoi, anunţat în decembrie şi apoi un serial SF/drama numit Humans în această lună. Microsoft a anunţat că încă 9 seriale sunt în dezvoltare, printre ele numărându-se şi Every Street United.

Aceasta este o mini serie despre fotbalul de stradă, care îi are ca protagonişti pe Thierry Henry şi Edgar Davids. Un al doilea proiect Halo este şi el pregătit, iar un thriller cu detectivi numit Gun Machine este şi el pe listă. Acesta e inspirat dintr-un graphic novel cunoscut că Winterworld. Şi Sony pregăteşte între timp propriul său serial SF, unul numit Powers care va debuta pe PlayStation.

Via The Next Web