Livrările de televizoare Smart au crescut cu un procent de 55% în 2013

0
75

Livrările la nivel global de televizoare Smart au crescut anul trecut cu un procent de 55%, ceea ce se traduce în peste 76 milioane de unități Smart TV livrate, acestea reprezentând aproximativ 33% din numărul total de televizoare cu ecran plat comercializate.

pr-310114-chd

Din punct de vedere al regiunilor unde televizoarele Smart și-au făcut simțită cea mai mare prezență se numără Europa de Vest, teritoriu unde rata de penetrare Smart TV a atins 45% din numărul total de televizoare cu ecran plat livrate. Aceste informații provin de la compania Strategy Analytics, companie ce a prezis și rata de creștere a adoptării de Smart TV-uri pentru anii următori, așa cum se poate observa în graficul de mai sus.

David Watkins, Director al departamentului Conected Home Devices Strategy Analytics, afirmă: “Acest grafic arată faptul că mai mult de 50% dintre utilizatorii de televizoare Smart TV din US și Europa folosesc la capacitate maximă funcțiile de internet pe televizor, ceea ce înseamnă că producătorii trebuie să adauge noi aplicații și servicii pentru a îndemna consumatorii să folosească platformele lor”.

Via: Thenextweb