LG promite că va rezolva problema cu privire la ”spionarea” utilizatorilor

0
80

Așa cum aflam zilele trecute, televizoarele Smart TV LG continuau să trimită date cu privire la comportamentul utilizatorilor, chiar dacă această opțiune era dezactivată din meniu. Iată că cei de la LG au luat atitudine, și ne promit că vor rezolva această problemă cât mai curând.

LG 42 inch CINEMA 3D Smart TV LA860V

Compania LG a demarat o investigație despre această problemă, după care a confirmat faptul că într-adevăr televizoarele Smart LG continuau să trimită date despre programele vizionate de către utilizatori, chiar dacă opțiunea era dezactivată din meniu.  Cu toate acestea, LG susține că datele nu erau înregistrate pe server. De asemenea, aceștia au afirmat că în curând va fi disponibil un nou update care odată instalat va rezolva această eroare, și nu vor mai exista probleme de genul acesta cu Smart TV-urile din gama LG.

Potrivit LG, strângerea informațiilor despre comportamentul utilizatorilor de platforme Smart TV are rolul de a distribui acestora reclame mai relevante și recomandări de emisiuni, filme sau seriale, în funcție de programele vizionate.

Via: BBC