LG nu va lăsa pe locul 2 producția de smartphone-uri pentru a se concentra mai mult pe segmentul TV

0
73

Ieri aflam că o publicație Coreeană are detalii cu privire la faptul că cei de la LG se vor baza mai mult pe televizoarele Smart, iar producția de smartphone-uri va fi lăsată pe locul 2, se pare însă că lucrurile stau cu totul altfel! Astăzi, LG a declarat celor de la CNET, că această afirmație a fost bazată pe surse neoficiale și pe speculații nefondate.

lg

LG are un renume pe piața TV LED LCD, și a continuat să fie în top în ceea ce privește televizoarele Ultra HD și serviciile Smart TV oferite. Potrivit companiei,  aceasta nu va abandona dezvoltarea de device-uri mobile așa cum s-a vehiculat în zielele trecute. Aceștia declară: “Suntem obligați mai mult decât niciodată să facem din brandul LG un jucător major pe piața de smartphone-uri, și credem că produsele noastre din acest an vorbesc de la sine.”

LG Electronics are la momentul actual 2 smartphone-uri high-end pe piață: LG Nexus 5 și LG G2, de asemenea, recent au lansat și tableta LG G Pad 8.3. Compania Coreeană a raportat faptul că profitul pe trimestrul 3 a fost în mare parte venit din vânzarea de smartphone-uri.

Via: Cnet