LG lansează un televizor smart curbat, cu web OS şi ecran OLED de 55 inch

0
433

LG a lansat cel mai nou model de televizor smart cu WebOS, EC930T, care adopta şi un design curbat şi un panou OLED. Acest produs se remarcă şi printr-un suport transparent glossy, cu design inedit, pe care îl puteţi vedea mai jos.

webos lg tv 1

LG EC930T foloseşte o versiune specială de tehnologie OLED, numită WRGB OLED, care asigură efecte de culoare mai realiste. Acesta este un televizor Full HD, care vine cu tehnologie Cinema 3D şi foloseşte o tehnologie specială de polarizare 3D. Noul model cântăreşte 16.4 kilograme şi producătorul sau afirma că e recomandat ca el să fie folosit într-un apartament mai mare. Preţul acestui model este cam prohibitiv, în jur de 5000 de dolari.

webos lg tv 2

LG EC930T oferă un timp de răspuns excelent şi foloseşte tehnologie FPR pasivă pentru a genera efecte 3D. Acest smart TV are şi butoane touch sub ecran, care permit controlul funcţiilor de bază. Grosimea sa este de doar 5.8 mm, iar interacţiunea cu televizorul se poate realiza şi prin gesturi cu degetul via Skype Camera. Sonorizarea e asigurată de difuzoare de 40 W.

webos LG tv 3

via feng.com