LG Electronics va prezenta în cadrul CES 2015 versiunea 2.0 a sistemului de operare webOS destinat televizoarelor inteligente

0
85

După ce anterior aflam că LG va prezenta o nouă tehnologie denumită “Quantum Dot” în cadrul târgului CES 2015 ce va avea loc în Las Vegas, astăzi compania sud-coreeană dezvăluie noi detalii despre ce alte lucruri vom vedea anul viitor pe piață. Aflăm că LG va prezenta la CES 2015 și versiunea 2.0 a sistemului de operare webOS destinat televizoarelor inteligente.

lg-webos-tv-theverge-1_560

Acest update este menit să aducă toate acele funcții necesare pentru ca utilizatorii să beneficieze de o experiență simplificată și de top în același timp, focusul fiind îndreptat de această dată asupra transformării televizorului într-o dispozitiv simplu din nou, fără a ne încurca în fel și fel de meniuri variate și funcții nefolositoare.

Printre noile îmbunătățiri pe care le vom remarca se numără un timp de boot mai rapid, acesta fiind redus cu până la 60% comparativ cu actuala versiune webOS, cât și o trecere mai rapidă între meniul de start și aplicații ca YouTube. De asemenea, vom primi și aplicația My Channels prin care vom putea customiza canalele noastre TV favorite

Potrivit unor date statistice, vânzările de televizoare LG ce sosesc cu sistemul de operare webOS au atins cifra de 1 milion de unități în primele 2 luni de la introducerea inițială a acestui OS pe piață, urmând ca în mai puțin de 8 luni, numărul total de televizoare Smart TV webOS comercializate să fie de 5 milioane unități.

via: broadwayworld.com