LG Electronics primește premiul ELSA pentru cel mai bun televizor OLED

0
435

În cursul zilei de astăzi, în Korea a avut loc decernarea premiilor ELSA unde producătorul sud-coreean LG Electronics a primit nici mai mult, nici mai puțin de trei astfel de premii. Printre aceste produse ce au fost recunoscute ca fiind o realizare de excepție anul acesta se numără smartphone-ul LG G3, sistemul audio LG SoundPlate, cât și tehnologia de imagine OLED TV.

LG+OLED+TV_EISA+Award+2014-201520140814161402874

La categoria OLED TV, modelul care a obținut premiul pentru cel mai bun televizor a fost LG 77EC980V, dispozitiv de 77 inch ce dispune de o rezoluție 4K Ultra HD și de un panou curbat care oferă o mai bună imagine către utilizatori. De asemenea, acest televizor dispune de motorul grafic LG Tru 4K Engine Pro ce aduce funcția de upscale pentru rezoluții joase.

De asemenea, Premiul European pentru cel mai bun SmartTV a fost acordat tot unui produs LG, mai precis lui LG LB870V, televizor ce oferă un panou Full HD de 55 inch care aduce imagini clare, culori vii, cât și un unghi de vizualizare wide. Acest dispozitiv oferă împreună cu sistemul de operare webOS o experiență de utilizare intuitiă și simplă.

via: koreabizwire.com