LG Electronics anunță lansarea televizorului OLED cu cristale Swarovski în România; costă 15.999 lei

0
510

Prin intermediul unui comunicat de presă, cei de la LG ne anunță cu privire la debutul unui nou televizor pe piața din România, și anume a unui model premium OLED cu cristale Swarovski ce beneficiază de un design unic realizat în partneriat cu renumitul brand austriac de bijuterii și lider mondial producător de cristale de înaltă calitate.

OLED TV 1_Swarovski

Aflăm că acest televizor este disponibil exclusiv în rețeaua de magazine MediaGalaxy și faptul că dispune de un stand aerodinamic cu cristale sclipitoare completate de culorile vii și precise ale pixelilor auto-iluminatori OLED. LG Curved OLED este un televizor cu grosime de doar 4 mm și o greutate de doar 16 kg, aceste dimensiuni fiind exemplul perfect pentru personalitatea brandului Swarovski.

Datorită prezenței unui stand aerodinamic numit Crystal Stand LG, ecranul curbat al televizorului pare să plutească în aer. În componența televizorului se află aproximativ 460 de cristale luminiscente Aurora Borealis de 3 dimensiuni (SS8, 10, 12) ce au fost aplicate manual. Televizorul LG Curved OLED cu cristale Swarovski este disponibil în ediție limitată prin MediaGalaxy la un preț de 15.999 lei.