LG Electronics afirmă că vinde în acest moment mai multe televizoare decât oricare alt producător de pe piață

0
70

Deși LG nu o duce atât de bine pe piața de smartphone-uri, situându-se în spatele marelui rival Samsung, se pare că totuși veniturile companiei sud-coreeane se păstrează la niveluri destul de mari în special datorită vânzărilor înregistrate de televizoarele Smart produse ce vin într-o gamă variată de mărimi. De asemenea, de curând, am fost prezenți și la evenimentul de lansare pe plan local a noilor televizoare LG din gama 2014, eveniment de unde am reușit să venim și cu un video hands-on pe care îl puteți regăsi chiar aici.

LG_Game_World_large_verge_medium_landscape

Potrivit companiei, vânzările de televizoare sunt în acest moment mai mari decât cele înregistrate de către oricare alt producător existent pe piață. Aflăm și faptul că anul trecut, LG Electronics a înregistrat o cotă de piață de 27% pe piața de televizoare, situându-se astfel chiar și peste marele rival Samsung.

De asemenea, comparativ cu anul trecut, cei de la LG au cunoscut și o creștere a procentului de vânzări de smartphone-uri cu până la 20%, reușind să vândă 12.3 milioane de smartphone-uri. Cu toate acestea, Samsung a livrat în aceeași perioadă a anului 112 milioane de dispozitive smartphone.

via: endgadget