LG a lansat televizoare NanoCell 2020 cu suport Apple AirPlay 2 şi HomeKit

0
754

Ştiu că acum câţiva ani era agitaţie mare prin presa tech când HTC a devenit primul producător de telefoane Android cu suport AirPlay. În general e mare lucru să vezi o companie third party oferind suport pentru o tehnologie asociată cu Apple. Acum LG intră în joc şi oferă suport Apple AirPlay 2 pe cele mai noi televizoare ale sale. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

LG a prezentat în această săptămână noi modele de televizoare NanoCell, 12 la număr, toate cu suport Apple AirPlay 2 şi HomeKit. Ca atare, o persoană care e ferm ancorată în ecosistemul Apple şi are numai Mac-uri, MacBook-uri, iPhone şi Apple TV poate aduce în acest mediu şi un TV LG. Diagonalele variază între 49 inch şi 86 pentru noua gamă LG. Toate modelele prezentate beneficiază de tehnologie LG NanoCell, incluzând un strat de nano particule care filtrează impurităţile.

Rezultatul este un set de culori mai naturale şi mai apropiate de realitate. Ele se vor păstra chiar şi la unghiuri mai largi de vizualizare. Vârful de gamă este modelul Nano90 cu diagonală de 86 inch şi rezoluţie 4K. Costă 3299 dolari, iar LG pregăteşte şi un Nano99, cu rezoluţie 8K şi diagonală de 75 inch. El vine în mai la suma de 4999 dolari. Sunt totuşi şi modele mai accesibile în lineup, precum Nano81, cu diagonală de 55 inch şi preţ de 599 USD. Şi el vine tot în mai.

Toate aceste noi televizoare vin cu suport pentru LG ThinQ, platforma AI de la LG, care include suport pentru AirPlay 2 şi HomeKit. AirPlay 2 înseamnă că poţi face streaming direct de pe iPhone, iPad şi Mac, indiferent că vorbim de seriale, filme, podcasturi, melodii prin Apple Music sau poze din Galerie. HomeKit îţi permite să controlezi televizorul de pe iPhone sau prin comandă vocală. Televizoarele noi de la LG au şi integrare Amazon Alexa şi Google Assistant.