LG a lansat cel mai mare televizor OLED din lume, un model 8K cu diagonală de 2.23 metri

0
555

LG e pusă pe stabilit recorduri în 2020, lansând cel mai mare şi mai scump televizor din istoria sa. E vorba despre un model ce face parte din gama LG Signature şi vine cu diagonală de 2.23 metri. Are rezoluţie 8K şi va începe să fie vândut din iunie 2020.

Face parte din gama ZX şi va sosi în două variante de diagonală, una de 88 inch şi una de 77 inch. Densitatea pixelilor va fi de 4 ori mai mare decât la ecranele 4K, iar muchiile sunt foarte înguste. Varianta de 88 inch adică 2.23 metri are numele de cod 88ZXPJA şi va costa 34.676 dolari. Modelul mai mic va costa 23.430 dolari. Noul televizor 8K de la LG are un corp foarte subţire, atât de subţire încât îl puteţi confunda cu un tablou.

Are şi un suport special, Artistic Sculpture Stand, care îl face să arate ca o operă de artă şi vine cu LG ThinQ Voice Assistant ca asistent vocal. Difuzoarele frontale de 60W sună impresionant, pentru o experienţă cinematică imersivă. Acest TV mai aduce un procesor AI Gen 3, porturi HDMI 2.1, care scot video 8K până la 120 FPS. Procesorul custom de la interior va îmbunătăţi calitatea imaginii şi va reduce zgomotul.

Au debutat şi modele 4K cu panouri OLED din seriile WX, GX, CX şi BX. Aici iese în relief modelul de 65 inch OLED, cu abordarea Picutre on Wall şi cu talie de doar 3.9 mm. Are şi afişaj special de picturi celebre şi fundaluri care îl fac să se deghizeze în mediul din jur. Toate noile televizoare au AI şi recunoaştere vocală, dar şi comenzi vocale.